Spenst Alta
AMFI Alta
Pb1278 9505 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Avd. Breverud
Pb. 1278
9505 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no


Forrige
Neste

Vi lanserer Spenst Kids i uke 6

Nå kan barna endelig få sine ″treningstimer″
i gruppesalen. Vi åpner opp for alle barn mellom 4 og 8 år til å trene sammen med instruktør. Timene vil bestå av lett oppvarming til musikk (ringlek, gruppelek, lek med takt og rytme ol.) og dans/aktivitet til morsom musikk. Vi avslutter klassen med litt lek. Hver ″Spenst Kids″ gruppe vil vare i åtte uker og ende med en liten oppvisning for foreldrene!

 

les mer

Hei alle medlemmer!

Som dere kanskje fikk med dere, så lanserte vi nylig et ″Kom i gang med trening″ konsept, der vi ønsker å hjelpe folk med å finne både treningsglede og rutiner.

Vi fikk mange henvendelser - og også noen fra dere som allerede er medlem på Spenst. Vi har derfor besluttet å lage et eget opplegg for dere - ″ Kom i gang med trening - Spenstmedlem″. Det vil basere seg på to gruppetimer i uka - styrketrening tirsdager kl. 19.00 og sykkel (kondisjon) torsdager (tidspunkt ikke satt enda, men kveldstid). Fokus er på å klare å komme i gang (og holde igang) med treninga, finne treningsglede, trene riktig og få gode rutiner på trening. Dette opplegget passer for deg som er helt eller delvis ny på Spenst, deg som syns gruppetreninga vi har er vanskelig å følge, deg som er usikker på om du gjør det riktig eller bare om du sliter med å holde deg motivert alene.

 

les mer

JungleSports Slyngetrening

Vi er stolte av å introdusere våre aller første gruppetimer i JungleSports Slyngetrening fra og med mandag 26.01.2015. Vi vil starte med 45 minutters basic slyngetimer som passer for alle, men med gode muligheter til å tilpasse treninga til høyere eller lavere nivå. Etterhvert vil vi også tilby tøffere timer i kortere eller lengre moduler. Det er plass til 12 stk. på hver slyngetime, og vi har satt opp flere timer i løpet av neste uke slik at DU får mulighet til å prøve! Timene ligger i bookingen allerede, og det er muligheter til å melde seg på allerede NÅ! Uttrykksikonet smile Fra februar vil vi tilby regelmessige slyngetimer, mandag, onsdag, fredag og søndag, samt at vi jobber med å få et formiddagstilbud. Vel møtt!

Yoga 45

På grunn av stor pågang på Yoga 45 på torsdager har vi satt inn en ekstratime torsdag 29.01. kl. 08.30. Da kan du gå direkte over til Styrke 45 kl. 09.30 om ønskelig.

Minner også om at vi kjører Yoga 45 hver torsdag kl. 10.30 og Yoga Basic 55 min. kl. 19.00. Sjekk vår timeplan.

  Levert av Spectra AS - Powered by Webon